Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 55 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. 

 

Spannex arbetar som grossist inom produktområdena handelsvaror och foder. Kontor, lager och produktion ligger i Vänersborg. Affärsidén är att vara en kundorienterad grossist med ett väl utbyggt distributions- och återförsäljarnät. Nyckelord är närhet till kunden, effektivitet och service. Företaget har 5 anställda och omsätter årligen runt 90 miljoner.

 

Företaget Wiromin AB startade 1992 i den lilla bruksorten Rejmyre i Östergötlands bergslag av Wivi och Roland Öster. 2012 började byggnationen av vår nya produktionslinje som stod klar sommaren 2013. Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer m.m. Kunden har alltid möjlighet att få sina produkter anpassade efter sina djurs speciella behov.

 

Swedish Agro omfattar bland annat handel med foder, växtodling och spannmål samt en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Huvudkontoret ligger i Kalmar, där de också är ägare till en av Europas modernaste foderfabriker.

 

Scandbio producerar och säljer fasta förädlade trädbränslen. Vi försörjer industrier, kommunala och statliga verksamheter, lokala entreprenörer samt enskilda villaägare med 100 % förnybar energi. Hållbart, ekonomiskt och tillförlitligt.

 

BMR Produkter AB har en lång erfarenhet i att förädla växttorv, torvströ, torvblock och torvmix. Företaget ligger i Malmbäck, i de västra delarna av höglandet, vilket är helt idealiskt för produktion av torv. Härfinns en av världens absolut bästa torv, ljus och fin som håller en hög standard

 

Vida erbjuder högklassigt stallströ, ströpellets och lantbruksströ. Tillverkat av svensk skogsråvara. Dammrensat och fritt från tillsatser. Vidas naturliga produkter för djurhållning är efterfrågade bland hästägare men också i lantbruksmiljöer. Vidas djurströ är gjort av kutterspån från Vidas egna sågverk. Endast förnybar svensk skogsråvara av god kvalitet används, främst från gran.

 

Emmaljungas torvhistoria sträcker sig så långt tillbaka som till år 1902 då södra Sveriges främsta torvskola startade här. På den tiden var torven en ytterst viktig energikälla, många hade sina egna fält att gräva på för att få värme i stugorna. Emmaljunga Torvmull AB startades som bolag för att producera jord som odlingssubstrat 1972, och drivs idag i andra och tredje generation!

 

Nordstar är ett Helsingborgsbaserat företag som grundades 1999. Sedan starten har försäljningen av vildfågelmat utvecklats mycket. Bl a tack vare den uppåtgående trädgårdstrenden. Idag matas fåglarna av alla generationer och de är ett roligt och trevligt inslag i många svenska trädgårdar.

 

Natural Sverige AB är ett svenskt grossistbolag som etablerats våren 2007. Bolaget är ett dotterbolag till det danska bolaget Natural Brande A/S som varit verksamt i Danmark sedan 1985. Vi erbjuder idag ca 7500 olika artiklar från kända producenter.
Levererar produkter från bl a Hobby First, Nobby, Natural, Kong och Statera.

Royal Canin är en världstäckande tillverkare och leverantör av specialiserade hund- och kattfoder. Det grundades 1967 i Gard i Frankrike av den franska veterinärkirurgen Jean Cathary. Idag finns företagets huvudkontor fortfarande i Aimargues i Frankrike, med dotterbolag i över 90 länder och över 4 000 anställda.

 

Svenska Hundfoder är ett familjeföretag med över 30 års tillverknings-erfarenhet av hundmat och kattmat. Med en ständigt pågående produkt- och fabriksutveckling är vi stolta över att kunna erbjuda dig som hund- eller kattägare ett sortiment av högklassiga svensktillverkade Super Premiumfoder. Välkommen att titta runt bland vårt sortiment av hundfoder och kattfoder. Tveka inte att höra av er till oss, vi finns här för att svara på just dina frågor!
Levererar produkter från Carrier, Bästis och Tello.

Tree of Pets vision är att erbjuda konsumenterna, via zoofackhandel och veterinärer, det allra bästa för deras husdjur. Vi ska vara kreativa, nyfikna och ständigt sträva efter att få fler djurägare att använda produkter som gynnar deras husdjurs välmående och hälsa. Severa Pet Foods grundades 1986.
Levererar produkter från bl a Iams, Eukanuba, Ever Clean, Orijen, Acana, Monster, Furminator, Green Bone, och Fresh & Tidy.

Dogman har sedan starten 1965 satt husdjurens välbefinnande i fokus, med produkter av god kvalitet till ett rimligt pris. Dogman vill med sina produkter skapa en glädjefylld och bekväm tillvaro för alla familjens medlemmar!
Levererar produkter från bl a Dogman, Ferplast, Jacson, MIMSafe, Savic och PlaqueOff.

Lupus Foder är ett familjeägt företag, som grundades 1994 och är verksamma i Västerås, Sverige. Vi är en grossist inom zoobranschen som älskar djur och brinner för att de ska få det absolut främsta.
Levererar produkter från bl a Four Friends, Supreme, Adaptil, Feliway och Espree.

Trixie Sverige AB är ett företag i tillväxt. Trixie som är beläget i Piteå (Norrfjärden) med lager på ca 10 000 kvadratmeter och lika många artiklar för alla älskade hemdjur, har en 40 årig händelserik historia och en minst lika spännande framtid. Med en erfaren säljorganisation via sälj- och affärsstöd, finns Trixie över hela landet.
Levererar produkter från bl a Trixie, 2Pets, PCL, Flexi och PetNation.

Imazo grundades 1962 av Boo Boxe. Till en början var huvudinriktningen exotiska djur till parker samt export av fåglar till hela världen. Under 70-talet började man med akvariefisk och sedan växte sortimentet med tillbehör till djur. Idag har Imazo ett mycket brett sortiment, levande djur, akvariefisk, men även alla tänkbara tillbehör i en mängd olika varumärken. Det mesta av distributionen sker med egna lastbilar runt hela Skandinavien.
Levererar produkter från bl a Vitapol, Prob Ekholm, Petsafe, Ozami, Kong, Halla och Alac.

Willab AB grundades mitt på Bjärehalvön i nordvästra Skåne och har i över 50 år erbjudit kvalitetsprodukter inom lantbruk, häst, husdjur, stängsel, trädgård och byggnation. Vi har ett ständigt fokus på kvalitet och ställer därför höga krav vid framtagning av nya produkter. Målet med varje produkt är att användaren ska känna glädje och trygghet.
Levererar produkter från bl a Absorbine, Borstiq, Eclipse Biofarmab, Hansbo Sport, Henderson, Suevia och Swedguard.

Foga grundades 1956 då vi uteslutande tillverkade och sålde produkter inom mjölkproduktion såsom spengummi, spenkoppar, packningar och övriga detaljer till alla förekommande fabrikat av mjölkmaskiner. Under 60-talet började våra kunder efterfråga andra typer av produkter och idag lagerför vi ungefär 3500 produkter, allt ifrån egna modeller av vattenkoppar till vårat omtyckta elstängselsystem FOGA Techtronic på vårat lager i Bredaryd som ligger i den expansiva Gnosjö-regionen.
Levererar produkter från bl a FOGA Techtronic, Bratex, Carlmarks, Heiniger och Kerbl.

EMIN Svenska AB är en av Sveriges främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Globus Sport webshop är ett familjeägt företag som drivs av tredje generationen Seelig. Vår långa erfarenhet som grossister inom häst, hund och katt gör att vi har en stor kunskap om dessa områden. Vi utvecklar och förbättrar ständigt våra produkter och till hjälp har vi våra sponsrade ryttare och hundförare som testar vårt sortiment. I utbudet finns både egendesignade produkter och välkända märken.
Levererar produkter från bl a Globus Sport, Trikem, K9, Tekna och Likit.

Eldorado börjar 1963, när Børge och Birgit Lausen öppnar en djuraffär i Haderslev. Under de följande 10 åren kommer totalt åtta butiker att öppnas på Jylland och Fyn. I samband med att antalet butiker utökades blev det naturligt att själva importera varor. Till en början bestod importen främst av levande fåglar och fiskar. Grossistavdelningen utvecklades dock snabbt och i början av 70-talet hade den gått om butikerna.
Levererar produkter från bl a Catago, Horseguard, Equipage, Suedwind Footwear, Hurtta och Halti.

RyttarCompaniet är ett familjeägt grossistföretag med över 20 års erfarenhet av utrustning för ryttare & häst. Genom kunskap, engagemang och intressant produktportfölj är vårt mål att skapa bästa tänkbara förutsättningar för våra återförsäljare att skapa god kundnöjdhet vid försäljning av våra produkter.
Levererar produkter från bl a NAF, Arma, Shires, 2GO och V-plast.